Doamna Mihaela Andreianu, Secretar de Stat la ANES, a participat vineri, 6.03.2020, la masa rotundă organizată de către doamna ambasador Michèle Ramis, la Ambasada Republicii Franceze, în București:

„Am avut onoarea să fiu invitată de către Excelența Sa, doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, la o masă rotundă cu tema “Politicile pentru egalitatea de gen întreprinse în cadrul marilor companii franceze în România. Au vorbit deschis despre modul în care se implementează politica privind egalitatea de șanse în companiile lor, manageri din firme franceze de prestigiu precum Michelin, Renault, Accor, Orange, Camera de comerț franco – română. Am fost impresionată de modul în care aceste companii aleg sa încurajeze participarea femeilor în firmele lor, un exemplu care ar trebui preluat de către toate firmele din România. Este în beneficiul firmelor să promoveze femei în funcții de conducere, a spus doamna Oțel. 70% din deciziile de cumpărare se iau de către femei, deci, o femeie în funcție de decizie va orienta producția exact către ceea ce vor să cumpere clienții.”

Evenimentul de înaltă ținută a fost găzduit de către Ambasada Franței și moderat de doamna Virginia Oțel, președinta Professional Women’s Network.

Galerie Foto