Întâlnirea de astăzi dintre doamna Luminița Popescu, secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați și președinta și co-fondatoarea organizației Think Thank 360, doamna Mariana Ungureanu, a pus bazele unei noi perspective de parteneriat și a subliniat, încă o dată, cât de importantă este o intervenție coordonată între societatea civilă și instituțiile guvernamentale.

Societatea civilă, condiție a democrației, multiplică mijloacele de expresie a intereselor comunității, întărește conștiința și încrederea cetățenilor în puterea lor și permite recrutarea și formarea de noi lideri. Think Thank 360 este prima organizație nonguvernamentală care propune o viziune holistică asupra educației, cercetării și dezvoltării, inovării și digitalizării, pentru că doar reunind aceste arii se poate accelera dezvoltarea pluridisciplinara a societății actuale.

Identificându-se cu principiile pe care Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați le reprezintă, mai exact, egalitatea de șanse între femei și bărbați și prevenirea și combaterea violenței domestice, președinta Think Thank 360 și-a arătat interesul de a colabora în proiecte viitoare ce privesc domeniile de activitate ale agenției.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre potențiale proiecte din domeniul educației și nu numai, în care ANES și Think Thank 360 ar putea colabora. Întâlnirea a confirmat importanța parteneriatelor și a solidarității dintre reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale și a instituțiilor statului pentru construcția și dezvoltarea de acțiuni și proiecte menite să aducă beneficii reale pentru toți membrii societății, generând progresul social.

Galerie Foto