Astăzi, secretarul de stat al ANES, Grațiela Drăghici, a participat la evenimentul internațional organizat de Biroul Regional al OIF pentru Europa Centrală și de EST – BRECO- cu tema: „Atelier regional sur l`égalité femme-homme”.

Reuniunea de deschidere a fost găzduită de Ministerul Afacerilor Externe și prezidată de doamna Rennie Yotova – Director BRECO, și s-a bucurat de participarea unor înalți reprezentanți ai Francofoniei, a Excelenței Sale doamna  Michèle Ramis – Ambasador al Franței la București, precum și a reprezentanților unor ministere, instituții guvernamentale și non-guvernamentale.

În discursul său, secretarul de stat al ANES a salutat organizarea la București a ultimei Conferinței Internaționale a Femeilor Francofone, la care MMJS/ANES a participat în calitate de coorganizator, precum și lansarea „Rețelei Francofone a Femeilor Antreprenor”. De asemenea, a prezentat politicile publice inițiate și promovate de Guvern în domeniul egalității de șanse între femei și bărbați, inițiativele legislative ale Guvernului, care vizează perspectiva de gen, precum și obiectivele specifice din Programul de Guvernare cuprinse în Subcapitolul 8 „Respect și demnitate pentru femei” .

GALERIE FOTO