În vederea continuării colaborării dintre Televiziunea Română și Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, la data de 5 august 2021, la sediul Televiziunii Române, a avut loc o întâlnire între reprezentanții ANES: doamna Luminița Popescu, secretar de stat ANES și doamna Monaliza Cîrstea, director al Direcției Prevenirea și Combaterea Violenței Domestice și reprezentanții TVR: doamna Ramona Săseanu, președinta Televiziunii Române, domnul Cezar Ion, director editorial și doamna Anca Mazilu, prezentatoare a emisiunii „Eu pot!”, la data de 5 august 2021.

Palierele de discuție au vizat reglementarea cadrului general pentru realizarea unei campanii de informare în domeniul prevenirii și combaterii violenței domestice, dar și promovarea serviciilor dedicate victimelor violenței domestice puse la dispoziție de Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați și a metodelor prin care persoanele interesate le pot accesa. Mai exact, aducerea în atenția populației a liniei telefonice naționale cu nr. unic 0800.500.333, destinată victimelor violenței domestice, discriminării pe criteriu de sex și traficului de persoane, disponibilă gratuit, cu asistență non-stop și a rețelei naționale de servicii integrate pentru victimele violenței domestice.

Campania de sprijin va avea caracter informativ și va fi bazată pe documentare de tip testimonial de la victime ale violenței domestice, dublate de orientare de specialitate de la profesioniști din diferite domenii, precum: poliție, asistență socială, psihologie, etc.

Mai mult decât atât, s-a stabilit apariția reprezentanților ANES în cadrul mai multor emisiuni, precum cele de dezvoltare relațională, dar și în altele relevante domeniului, cu scopul îmbunătățirii calității vieții, creșterii indicatorilor de siguranță, și mai ales al combaterii abuzurilor si violenței de orice fel.