În debutul Săpămânii Egalității de Șanse între Femei și Bărbați, ieri, 7 mai a.c., ANES a organizat Seminarul cu tema „8 Mai – Ziua Egalității de Șanse – Respect și Demnitate pentru Femei”, eveniment găzduit de Centrul Cultural Mihail Eminescu.

La reuniune au participat Mugur Mihai Toader, Primarul Sectorului 2, Rodica Nassar, Secretar de stat în Ministerul Sănătății, Maria Lazăr, Secretar de stat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Cosmina Simean, Director DGASMB, precum și reprezentanți din instituții publice centrale și locale și cetățeni din sectoarele Capitalei.

În cadrul evenimentului secretarul de stat al ANES, Grațiela Drăghici, a prezentat politicile publice promovate de ANES precum și obiectivele specifice din Programul de Guvernare 2018-2020 – Subcapitolul „Respect si Demnitate pentru Femei”.

Din perspectiva implicării în promovarea principului egalitații de șanse, ca valoare fundamentală a democrației sociale, reprezentanții instituțiilor, prezenți la eveniment, parteneri ai ANES și colaboratori, au primit diplome de Ambasadori ai Egalității de Șanse.

GALERIE FOTO