Pe data de 4 noiembrie 2017 secretarul de stat al ANES, Grațiela Drăghici, a participat la Brașov la dezbaterea cu tema „Program integrat de intervenție multidisciplinară în violența domestică – CONNECTED BRAȘOV”.

Evenimentul a fost organizat de parlamentari și aleși locali din județ în parteneriat cu Asociația Pas Alternativ, membră a Rețelei VIF și în colaborare cu Prefectura Brașov și Consiliul Județean Brașov, reprezentate de prefectul județului Brașov, domnul Marian Rasaliu și de vicepreședintele Consiliului Județean, domnul Adrian Gabor.

Reuniunea s-a bucurat de o largă participare a autorităților locale, parlamentarilor și societății civile din județ și, astfel, a reprezentat o oportunitate pentru secretarul de stat al ANES de a prezenta principalele măsuri din Programul de Guvernare precum și pachetul de acte normative prin care Guvernul își propune o schimbare de paradigmă în prevenirea și combaterea violenței domestice.

Dezbaterea a fost urmată de vizitarea a 4 centre care desfășoară servicii sociale în sprijinul victimelor acestui fenomen sau activități conexe.

GALERIE FOTO